بلوک هبلکس

بلوک هبلکس

بلوک هبلکس

دانستن این موضوع که بلوک سبک از 60 سال پیش تا کنون در اروپا در ساختن بنا کاربرد دارد اما هنوز در ایران ناشناخته است تعجبی همراه با افسوس را به همراه دارد. کشور ما در حالی از قافله صنایع مدرن ساختمان سازی عقب مانده که زلزله های مخربی را درسال­های نه چندان دور تجربه کرده است.

اغلب بلوک های سبک خواصی از قبیل عایق بودن نسبت به حرارت و صوت، مقاومت در برابر یخ­ زدگی و آتش سوزی و کاهش خسارت­های ناشی از زلزله را دارا می ­باشند.سبک و یکپارچه سازی را می توان راهکاری محوری و عملی برای افزایش ایستادگی و ایمنی بناها در برابر زلزله به حساب آورد. ویژگی هایی چون کاهش وزن سازه، ابعاد برخی اجزا، صرفه جویی قابل توجه در میزان فولاد مصرفی در اسکلت و گی ساختمان، حائل صدا، رطوبت و به ویژه عایق حرارت بودن، سرعت و سهولت در حمل و اجرا از مزایای بهره گیری تجربه شده از این بلوک ها در ساخت و ساز می باشد. بدیهی است تکیه بر این راهکار محوری در رویکردی منسجم و نظام یافته با توجه به مجموعه موارد فنی، اقتصادی و اجرایی باعث ارتقا و افزایش کارایی در امر ساختمان سازی خواهد گردید.

مزایای و قابلیت های فنی بلوک هبلکس

    • سبک ولی بسیار مقاوم و با دوام

    • سرعت اجرای بالا

    • مقاوم در برابر آتش

    • عایق صوتی

    • مقاوم در برابر یخ زدگی

    • مقاوم در برابر زلزله

    • حمل و نقل آسان

    • سهولت در اجرا

عایق حرارتی مناسب

مشخصات فنی هبلکس

مشخصات فنی هبلکس با توجه به ساختار هوادر متخلخل آن به شرح زیر می باشد

جرم حجمی بار خشک هبلکس :

جرم حجمی بلوک هبلکس با توجه به ساختار فیزیکی آن نسبت به سایر مصالح پایین تر بوده و به میزان هر متر مکعب حدود ۴۵۰ الی ۵۵۰ کیلوگرم می باشد .

مقاومت فشاری بلوک هبلکس :

میانگین مقاومت فشاری بلوک های هبلکس ۳۵ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع می باشد که این موضوع را میتوان با توجه به سفارش مشتری افزایش نیز داد.

ضریب جمع شوندگی پس از خشک شدگی بلوک هبلکس :

ضریب جمع شدگی پس از خشک شدگی بلوک های هبلکس به میزان ۰٫۰۲ درصد می باشد که نسبتآ کم می باشد و دلیل کم بودن آن ناشی از خشک شدن با فرایند پخت در اتوکلاو در دمای حدود ۲۰۰ درجه و با شار ۱۲ بار به مدت ۱۲ ساعت می باشد که باعث جمع شدگی هایکوتاه مدت و بلند مدت بتن می باشد . طی این فرایند سیلیکات کلسیم هیدراته می شود و در نتیجه خواص آن ثابت می ماند . یکی از تفاوت های عمده این محصول با بتن کفی در همین مورد است که از جدا شدن پلاستر از بلوک جلوگیری می کند .

ضریب انتقال حرارت بلوک هبلکس :

یکی از مزایای مهمی که باعث افزایش روز افزون مصرف بلوک هبلکس شده ضریب انتقال حرارت کم آن می باشد. که این امر از طریق تخلخل هوا در آن می باشد که سبب کاهش انتقال حرارت می شود .

ضریب انتقال حرارت در بلوک های هبلکس بین ۰٫۱۱ الی ۰٫۱۳ ( w/m.k ) وات بر متر مربع در درجه ی کلوین می باشد.

ضریب انتقال صوت در بلوک هبلکس :

بلوک های هبلکس با توجه به ساختار هوادار آن جزء بلوک های عایق صوت می باشند که با توجه به ابعاد آن بین ۴۵ الی ۵۵ دسیبل در برابر صوت عایق می باشند.

مشخصات فنی هبلکس

جرم بار خشک : ۴۵۰-۵۵۰ کیلوگرم

جمع شوندگی : ۰٫۰۲ درصد

انتقال حرارت : ۰٫۱۱ الی ۰٫۱۳ ( w/m.k )

انتقال صوت : ۴۵ الی ۵۵ دسیبل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *