ملات خشک

ملات خشک

کارخانه ملات خشک اردکان در زمینی به مساحت ۴۰۰۰متر مربع با ظرفیت تولید روزانه ۵۷۰تن انواع ملات خشک ساختمانی در ۲۰ نوع محصول مختلف در زیر مجموعه گروه شیشه اردکان و در مجاورت کارخانه بلوک سبک اردکان احداث گردیده است .

این کارخانه قابلیت تولید تمامی ملات های رایج در صنعت ساختمان سازی و صنعتی را با ظرفیت ۳۰تن در ساعت داشته و کلیه ماشین آلات موجود در این طرح فول اتوماتیک و ابزار دقیق بالا بدون نیاز به دخالت نیروی انسانی بوده و بر اساس استانداردهای روز دنیا و اروپا طراحی شده است و تمامی نیاز های ساختمانی و صنعتی ایران را پوشش می دهد. همواره مدیریت این کارخانه سعی بر ایجاد یک نوع کارخانه متفاوت با محصولات متفاوت و برتر در ایران جهت پوشش کلیه مصارف ساختمانی و صنعتی داشته است.

 

ملات خشک

استفاده از انواع ملات های ساختمانی بسیار رایج و پرکاربرد و جزء جدایی ناپذیر در امر ساختمان سازی می باشد. علیرغم ابداع مواد و مصالح مختلف، هنوز برای برخی از کاربردهای ملات جایگزین مناسبی عرضه نشده است. از دیرباز تاکنون برای ساخت ساختمان و خانه سازی مسکونی همواره انواع مختلف ملات (از قبیل ملات جهت اتصال آجر، ملات جهت اندود دیوار داخلی و خارجی، ملات جهت چسباندن کاشی و سرامیک در کف، بدنه و سقف درزبندی و عایق کاری و….) استفاده می شده است. همواره مهمترین دغدغه در ساخت بناهای مسکونی و صنعتی تهیه ملات برای انجام کارهای فوق الذکر بوده که با دشواری هایی نظیر تهیه مواد و مصالح، کنترل کیفیت مصالح مورد نیاز، دقت در نحوه و میزان دقیق مخلوط نمودن مصالح با یکدیگر جهت بدست آوردن ملات مستحکم و با دوام، آموزش نیرو و پرسنل ماهر جهت استفاده و بکارگیری مصالح، حمل و نقل و نگهداری مصالح حین کار و نگهداری و انتقال مازاد آن پس از اتمام کار ساختمانی همراه بوده است.

در طی دهه ۱۹۶۰  میلادی در اروپای غربی افزایش تقاضای ساخت صنعتی ساختمان و مورد توجه قرار گرفتن کیفیت و سرعت اجرا، محققان را وادار نمود تا با اضافه کردن مواد پلیمری، ضمن حل مشکل اجرا خواص آن را نیز بهبود بخشند. با توجه به گسترش کاربرد و دستیابی به افزودنی های شیمیایی جدید و به منظور حل مشکلات و معایب ملات ها ی مخلوط شده در کارگاه ها (به روش سنتی) فناوری ملات خشک ، در اروپای غربی اختراع شد و هم اکنون در کشور ما نیز مصرف آن بصورت روز افزون در حال افزایش می باشد.

 

مزیت های استفاده از ملات خشک :

  • تنوع محصول
  • ثابت بودن فرمول بعلت ترکیب مصالح براساس وزن دقیق
  • عدم نیاز به کارگر ماهر جهت تهیه ملات
  • سرعت بالای آماده سازی که فقط با اضافه کردن مقدار مشخصی از آب
  • استحکام،کیفیت ،زیبایی،بادوام بودن و سازگار بودن با انواع مصالح ساختمانی از قبیل (بلوک سبک هبلکس، انواع آجر سفال، انواع کاشی و سرامیک و موزائیک و…)
  • قابلیت حمل و نقل آسان و اشغال فضای کم در محل اجرای ساختمان
  • سفارش کنترل شده میزان ملات مورد نیاز و انبار نمودن راحت آن بعد از اتمام مراحل ساخت جهت استفاده در پروژه های بعدی
  • آلودگی بسیار پایین و دوستدار محیط زیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *